fbpx

1.

Gå til www.totentreningssenter.no – Velg avdeling – Logg inn på "Min Side"

Gå til www.totentreningssenter.no – Velg avdeling – Logg inn på «Min Side»

2.

Logg inn med medlemsnummer og ditt passord.

Logg inn med medlemsnummer og ditt passord.

Trykk på knappene og følg instruksjoner hvis dette er første gang du logger inn, eller du har glemt brukernavn/passord.

3.

Se nederst på siden under "Eksterne Linker", og trykk på "Få medlemstilgang til TT Online her".

Se nederst på siden under «Eksterne Linker», og trykk på «Få medlemstilgang til TT Online her».

4.

Logg inn eller registrer bruker
  • Hvis du allerede har opprettet en bruker på TT Online kan du logge inn og gå til steg 6.
  • Hvis dette er første gangen du skal inn på TT Online trykker du på fanen «Registrer»

5.

Fyll inn informasjonen og les/godkjenn brukervillkår og personvernvilkårene. Trykk på "Send innmeldingsskjema"

Hvis dette er første gangen du skal inn på TT Online trykker du på fanen «Registrer»

  • Fyll inn informasjonen og les/godkjenn brukervillkår og personvernvilkårene. Trykk på «Send innmeldingsskjema»

6.

Sjekk at du er tilkoblet riktig senter, og trykk "Bli med i Gruppe"

Du vil nå få opp teksten: «Du er invitert til å bli med <Navn på ditt senter>. Dette gir deg medlemstilgang på TT Online.

Sjekk at du er tilkoblet riktig senter, og trykk «Bli med i Gruppe»

Du har nå tilgang til TT Online!

Se videre for en enkel oversikt om hvordan du finner frem...

7.

Trykk på TT Online logoen for å komme til forsiden

Trykk på TT Online logoen for å komme til forsiden

Her er forsiden. Du kan velge hva du vil trene med knappene.

Her er forsiden. Du kan velge hva du vil trene med knappene.

8.

Hovedmenyen er alltid synlig. 

Her kan du raskt komme til din kontoside, treningsvideoer, treningsprogrammer og alt ellers på siden.

Her kan du raskt komme til din kontoside, treningsvideoer, treningsprogrammer og alt ellers på siden.

9.

Mitt medlemskap

Her kan du se oversikt over dine medlemskap og tilganger.

Her kan du se oversikt over dine medlemskap og tilganger.

Du kan også forlate gruppen eller kansellere eksisterende tilgang.

Merk: Om du kansellerer medlemskap eller forlater gruppe må du kjøpe medlemskap eller koble til din konto på nytt.

Om det er noe du lurer på, ta kontakt via knappene under: